facd voor architectuur advies en design

Een opdracht....en dan?

Voor velen zal het éénmalig of de eerste keer zijn om met een (interieur) architect in zee te gaan en de samenwerking aan te gaan. Wij kunnen ons voorstellen dat het bij u vragen oproept; Wat kan ik verwachten? Welke verantwoordelijkheden heb ik en draag ik over? Wat kan de architect voor me regelen? Hoe houden we overleg?...... Hoe gaat zo'n heel proces nu eigenlijk?..... en welke vergunningen heb ik nodig en hoe regel ik dat?

Bovenstaande is volledig te begrijpen We hebben een aantal zaken op een rijtje gezet om u inzicht te geven hoe een samenwerking kan gaan en welke zaken er zoal passeren in een proces. Daarnaast ook nog een aantal veelgestelde vragen op onze FAQ pagina.

Voor informatie kunt u op onderstaande pagina's kijken:

Het ontwerpproces

Hoe gaat de samenwerking met een architect en wat komt er bij kijken

Innovatieve werkomgevingen

Nieuwe en innovatieve werkvormen, welke stappen neem ik en wat zijn de aandachtspunten

Vergunningen

De meest voorkomende vergunningen en eisen

Veelgestelde vragen FAQ

Heeft u een vraag? Kijk hier, misschien wordt deze vaker gesteld