facd voor architectuur advies en design

facd voor vastgoed

Als vastgoedeigenaar of -investeerder weet u als geen ander dat zowel in de zakelijke als particuliere markt de propositie van uw vastgoed afhankelijk is van vele factoren.  Locatie,  kwaliteit, actualiteit, duurzaamheid maar ook minder concrete zaken als reputatie, imago en uitstraling. Wij als facd hebben al vele malen bewezen dat, op de locatie na, alle factoren zijn te beïnvloeden en ten positieve gekeerd kunnen worden. Voor de vastgoedeigenaar betekent dit heel eenvoudig beter rendement.

Vastgoed analyse
Uw vastgoed heeft mogelijk een subtiele ingreep nodig om in het oog te springen. Een ingreep aan de buitenzijde, binnenzijde, een conceptaanpassing, toevoeging? Mogelijk is een heroverweging van het gebruik nodig, het vastgoed geschikt maken als multi-tenant pand of her-bestemmen? Het pand actueler en weer marktconform maken? Of juist een USP of sterke identiteit geven?

Met al het bovenstaande hebben we als facd ervaring en hierin kunnen we, op basis van de object-specifieke gegevens, beoordelen en adviseren. Naast onze eigen expertise kunnen wij met een aantal samenwerkende partners een volledig geïntegreerde en ontzorgende oplossing bieden. Dit gaat van hospitality- tot subsidieadvies, en van het integreren van de communicatie (website, apps etc) tot het ondersteunen in het verkrijgen van huurders en meer.

Voorbeelden van onze projecten zijn o.a. 

  • Z-gebouw in Leeuwarden, van leegstand naar hotspot (met o.a. Nuon als langjarige huurder).
  • Prins Business Center een gedateerd pand actueel gemaakt door toevoeging van een extra volume als centrale ontmoetingsplek en entree.
  • Villa de Kroon van leegstaand notariskantoor naar business suites.
  • PWA301 en 401 twee gebouwen met ieder een eigen identiteit en doelgroep.
  • Grift 055 van leegstand naar multi-tenant pand.

Als onderbouwing voor het rendement van onze inzet hebben we van een aantal projecten de cijfers op een rij gezet. Wij nodigen u bij interesse dan ook uit de onderstaande cases te downloaden en in te zien.

De business cases zijn binnenkort te downloaden!

Geïnteresseerd of nieuwsgierig? Twijfel dan niet contact op te nemen! Wij komen graag langs voor een oriënterend gesprek.